Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
Ja jestem ciekaw jakby zadac pytanie biskupom,co by zrobil episkopat Polski,gdyby u wladzy byli polscy faszysci?Czy dalej istnialoby spotkania rzadu z episkopatem? i siebie nazywaja religia milosci...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
BladeRunner napisał:
W tej kwestii Olo jest i będzie miał długo żółtą koszulkę lidera.
oj chyba będzie stał na miejscu drugim i to nie wiadomo jak długo jeszcze
.....
Wcześniej Radio Zet poinformowało, że Kancelaria Prezydenta kupuje w dużych ilościach miniaturowe alkohole, zwane potocznie "małpkami". Radio Zet dotarło do dokumentów potwierdzających zakupy. - Ktoś w Kancelarii Prezydenta ma problemy z alkoholem - komentował na gorąco poseł Janusz Palikot.

Radio Zet zaznaczyło, że w swoich nietypowych zakupach urzędnicy prezydenta są osamotnieni. W ciągu ostatniego roku miniaturek nie zamawiały ani Kancelaria Premiera, ani MSZ, Ministerstwo Finansów czy resort skarbu.

- To dowód na to co mówię już od dawna. Ktoś w Pałacu Prezydenckim ma problemy z alkoholem - komentował informacje poseł Janusz Palikot. - Nie ma zwyczaju dawania gościom Pałacu Prezydenckiego miniaturowych butelek. Osoba, która ma problemy z alkoholem chowa taką buteleczkę do torebki albo do kieszeni marynarki - mówił kontrowersyjny poseł PO.

- Można przypuszczać, iż problem alkoholowy prezydenta Kaczyńskiego jest poważniejszy niż swego czasu pisałem. Przyznam, że kiedy docierały do mnie sygnały o częstym nadużywaniu alkoholu przez głowę państwa, myślałem, iż sprawa dotyczy wielkiej miłości prezydenta do wina. Tymczasem na podstawie informacji przedstawionych przez Monikę Olejnik w Radiu Zet nie da się wykluczyć znacznie poważniejszego przypadku - napisał na swoim blogu Janusz Palikot. "
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
BladeRunner napisał:
W tej kwestii Olo jest i będzie miał długo żółtą koszulkę lidera.
oj chyba będzie stał na miejscu drugim i to nie wiadomo jak długo jeszcze
.....
Wcześniej Radio Zet poinformowało, że Kancelaria Prezydenta kupuje w dużych ilościach miniaturowe alkohole, zwane potocznie \"małpkami\". Radio Zet dotarło do dokumentów potwierdzających zakupy. - Ktoś w Kancelarii Prezydenta ma problemy z alkoholem - komentował na gorąco poseł Janusz Palikot.

Radio Zet zaznaczyło, że w swoich nietypowych zakupach urzędnicy prezydenta są osamotnieni. W ciągu ostatniego roku miniaturek nie zamawiały ani Kancelaria Premiera, ani MSZ, Ministerstwo Finansów czy resort skarbu.

- To dowód na to co mówię już od dawna. Ktoś w Pałacu Prezydenckim ma problemy z alkoholem - komentował informacje poseł Janusz Palikot. - Nie ma zwyczaju dawania gościom Pałacu Prezydenckiego miniaturowych butelek. Osoba, która ma problemy z alkoholem chowa taką buteleczkę do torebki albo do kieszeni marynarki - mówił kontrowersyjny poseł PO.

- Można przypuszczać, iż problem alkoholowy prezydenta Kaczyńskiego jest poważniejszy niż swego czasu pisałem. Przyznam, że kiedy docierały do mnie sygnały o częstym nadużywaniu alkoholu przez głowę państwa, myślałem, iż sprawa dotyczy wielkiej miłości prezydenta do wina. Tymczasem na podstawie informacji przedstawionych przez Monikę Olejnik w Radiu Zet nie da się wykluczyć znacznie poważniejszego przypadku - napisał na swoim blogu Janusz Palikot. \"

------
A zakupy Viagry na kancelarie tym czasie pamietasz? Moze jakis ulizany urzedniczyna nie majac Twittera nocami zazywal....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
WilhelmTell82 napisał:
Witalski napisał:
Kulas to również rycerz Jezusa dążący do uznania przez sejm Jezusa za króla Polski, to intronizacja,człowiek związany z sektą ks Natanka. Człowiek ktory startował do europarlamentu, ale na szczęście niewielu na niegow zagłosowało. Myślicie że prezydent nie wie kogo nagradza. Najpierw intronizacja potem inkwizycja. Wiecie ze PiS dał zielone światło dla KK dla religii na maturze?
www.tvn24.pl/krakow,50/kosciol-kupi-dzia...-zlotych,647304.html
Panstwo ma coraz mniej swojej ziemii,sekta z Watykanu kupuje ziemie z 99% upustem,to jest dopiero biznes.XXI w.,a uczniowie beda pisac religie z matury,ciekawe o czym? Jak Jonasz rozstawil stolik i swieczki w brzuchu wieloryba?albo rozwin to zdarzenie
\"Słońce wzeszło już nad ziemią, gdy Lot przybył do Soaru. A wtedy Pan spuścił na Sodomę i Gomorę deszcz siarki i ognia od Pana. I tak zniszczył te miasta oraz całą okolicę wraz ze wszystkimi mieszkańcami miast, a także roślinność.\"
Rdz 19.23-25 plus to jak Lot chcial oddac swoja corke wscieklemu ludowi do kopulacji,byleby tylko goscia mu nie ruszali.Ta religia chrzescijanska to same morderstwa,gwalty,biczowania,tortury,skopiowana z religii babilonskiej,egipskiej,aramejskiej i greckiej.

W przeciwienstwie do wielkiej idei komunizmu,ktorej jestes wyznawca.Ta idea ma za soba
same blogoslawienstwa ,szczescie ,milosc,radosc i powszechny dobrobyt.
Nikt nie zginal ,nikogo nie biczowali i nie gwalcili, a ponadto wyznawcy tej idei wyslali w kosmos jednego gieroja,odznaczonego wielkim orderem Lenina,ktory sprawdzil ,tam wysoko,
ze Boga nie ma.A jak gieroj sprawdzil to znaczy,ze tak musi byc i tego sie trzymaj Willi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
km896450
(km896450)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok